تولید روغن حیوانی گاوی از سرشیر

سرشیر در واقع لایه ای است که بعد از جوشاندن شیر روی آن به وجود می آید و بسیار هم خوشمزه می باشد.
در فرایند تولید روغن حیوانی گاوی بعد از جوشاندن شیر گاو و گرفتن سرشیر آن، با استفاده از مشک های برقی کره را از سرشیر جدا می کنند. البته افراد محلی به جای استفاده از مشک های برقی، از مشک های پوستی استفاده می کنند که همین امر باعث خوش طعم بودن روغن های محلی نسبت به بازاری می باشد. در مرکز روغن ایران بهترین روغن حیوانی گاوی تولید شده از سرشیر تازه گاو با قیمت مناسب به صورت عمده و خورده به فروش می رسد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما